fredag, juli 27

bara en vecka kvar


Första semesterveckan var jag hemma hos mor och far där också resten var familjen var. Tränade med syrran, Märta döptes och jag blev därmed hennes fadder, grillade, badade, hälsade på mormor i stugan, köpte bromsar till bilen som pappa bytte..... Lite av varje. Och såklart bra väder -)

Andra semesterveckan började med en dag i bilen, fikade i Norberg på Elsa Anderssons konditori och kom fram i Växjö lagom till middag. Det blev en tur till Solliden på Öland och shopping på Kosta outlet.


När vi kom hem upptäckte vi att Nisse hade huserat hos grannen. Även sovit i sonens säng! Vi bar hem honom och höll honom inne hela kvällen och natten. Trots godis i morse så har han inte kommit in än ikväll....


Idag har vi kollat på ett hus. Ett drömhus som skulle kunna bli jättefint om man la ner några hundra tusen på det. Fukten syntes på flera ställen, taket såg förjäkligt ut, ev funkade inte kakelugnen, ev måste vedpannan bytas (typ hundra år gammal...) osv osv. Så vi släppte det huset. Men mäklaren tipsade om ett annat hus :-)




Imorgon blir det auktion för hela slanten!

Inga kommentarer: