tisdag, juni 16

Whii!

I lördags blev det en utflykt till Lummelundagrottan. Vi hade svårt att bestämma oss för om vädret var tillräckligt bra för att åka till Stora Karlsö och till slut var det för sent för att hinna med båten så det blev grottan. Det var riktigt kul. Först fick vi se en tecknad film om grottor, sedan på med gigantiska vadarstövlar (typ storlek 46 eller nåt) eftersom det var så mycket vatten i grottan efter allt regn. I grottan var det mörkt, blött och häftigt. Droppstenar och strömt vatten. Bilderna blev sisådär tyvärr.
Kvällen blev som planerat riktigt bra. Grillning (med champagne som fördrink), några drinkar och en shot innan vi gick på Munken. Där var det drag som vanligt och vi var kvar till stängningdags.
Efterfesten på uddens blev en pizza i köket :-)

Söndagen blev som planerat slö och spenderades i tv-soffan. Många avsnitt sex-and-the-city och en dålig film. Och nonstop ätande!

Igår var det soligt väder så jag tog en promenad. På väg hem sms:ade Anna och ville ha sällskap på en uteservering så det blev en god middag och lite öl på Nunnan. Efterrätten blev Ben-and-Jerry glass och satc.

och viktigast av allt: jag kommer hem till norrland 28/7!! och åker söderut igen 2/8.....

Inga kommentarer: