onsdag, juni 27

ännu mera aj

Träningsvärken i låren känns fortfarande men knappt märkbart. Däremot började jag känna en värk under foten i måndags eftermiddag/kväll. Kände som sendrag eller kramp. Men det har hållit i sig i 2 dagar nu, trots vila från träning. Idag kändes det bättre på jobbet men efter några minuter med gräsklipparen kändes det mer och mer. Så jag nöjer mig med gräsklippningen idag, blir ingen löpning idag heller.
Misstänker i första hand överansträngd sena/muskel (eftersom det är mest rimligt och för att det blev bättre efter vila). I värsta fall stressfraktur på metatarsale 5 (eftersom det inte gått över efter 2 dagars vila och triggaes igång väldigt lätt av gräsklippningen).

Känns som att det går kanon med träning inför Vansbro och Lidingö. Hittills sprungit 7.8km sedan Vätternrundan, That's it. Har inte simmat på många veckor och inte finns det någon bassäng att träna i heller, ska ta mod till mig och simma lite i någon liten sjö.

Dagens middag blev ett ihopplock från kylskåpet. Omelett med grillkorv och till det broccoli, tomat, bönor, fetaost och soltorkade tomater. Inte så pjåkigt faktiskt. Allt är gott när man är vrålhungrig kl 19.30.
IMAG0228

Dagens efterrätt var välförkänt efter jobbig gräsklippning
IMAG0229

Inga kommentarer: